Gelekte informatie Call of Duty: Black Ops III

Met een nieuwe vooraankondiging van een nieuwe Call of Duty zijn er ook vaak al mensen die hun embargomond niet kunnen houden, of foutjes maken, dus we hebben er wat op een rij gezet.

Nieuw in Call of Duty: Black Ops III is een campaignmodus die je in co-op met vier spelers kunt spelen. Daarnaast komen de zombies weer terug, want ze zijn mateloos populair. Een nieuw bewegingsysteem moet meer controle bieden tijdens bijvoorbeeld het springen, zodat je altijd goed met je wapen kunt blijven mikken en schieten. Er komt ook een nieuw Specialist Character ervaringsysteem, zodat je naast de traditionele en wapen-ervaringsystemen op drie manieren een hoger level kunt raken in multiplayer.

En last-but-not-least: Bart Smit heeft zich wat vergist in de week en meldt dat we bij een pre-order toegang krijgen tot de multiplayermodus van Call of Duty: Black Ops III. Nog interessanter is dat last-gen consoles niet worden genoemd en dat de releasedatum 6 november 2015 wordt.

Maandag wordt Call of Duty: Black Ops III officieel onthuld, dus dan worden deze features en informatie vast bevestigd met waarschijnlijk meer nieuwe features en gameplay.

Call of Duty: Black Ops III leak

Call of Duty: Black Ops III leak

Call of Duty: Black Ops III leak

Call of Duty: Black Ops III leak