Arrow/Flash spin-off heeft een werktitel

Alsof DC iets wilde als tegenwicht tegen het Marvel-geweld dat vandaag op Netflix is losgebarsten werd vandaag bekend dat de derde tv-serie van de makers van Arrow en The Flash een voorlopige titel heeft gekregen.

We kunnen niet zeggen dat het enorm spectaculair of origineel is, want de werktitel is The Atom. Dit ligt in lijn met de andere twee series, maar het suggereert wel dat Brandon Rouths Ray Palmer niet slechts één van de personages is, maar de kar juist moet trekken. Routh speelt in het derde seizoen van Arrow een terugkerende rol als Palmer, oftewel the Atom, en zal volgende week verschijnen in The Flash.

Andere acteurs in The Atom zijn Wentworth Miller, die Leonard 'Captain Cold' Snart speelt in The Flash, Caity Lotz, die Sara 'Canary' Lance speelt (of speelde) in Arrow, Victor Garber, de helft van Firestorm in The Flash en Dominic Purcell (Mick 'Heat Wave' Rory in The Flash). Naast deze reeds bestaande rollen is Doctor Who-ster Arthur Darvill gestrikt om de rol van tijdreiziger Rip Hunter te spelen en zal Broadway-ster Ciara Renée de rol van Hawkgirl op zich nemen. Een volle bak, dus.

Informatie over eerste opnames en slagingskansen om het verder te schoppen dan een pilot, zijn er voor The Atom nog niet.

Arrow: Brandon Routh als Ray Palmer/The Atom
Brandon Routh als Ray Palmer/The Atom