Daredevil: eerste blik op het rode pak

In de tv-serie Daredevil, die vanaf morgen bij Netflix te zien is, begint de titulaire held met een zelf geïmproviseerde zwarte outfit, in plaats van het rode pak waar fans hem van kennen. Een eerste blik op het rode pak is nu echter online verschenen.

Het zwarte pak is geen uitvinding van de serie; Frank Miller gaf de held al een zwarte ninja-achtige outfit toen hij zich over de comics ontfermde. En de makers van de serie hebben aangegeven dat het rode pak uiteindelijk wel zal verschijnen. In zekere zin doet het dat vanaf het begin al: de opening credits van de serie tonen op een artistieke manier hoe Daredevil er in het bloedrood uit zou kunnen zien, alvorens de titel van de serie te tonen.

Netflix-gebruikers hebben echter een thumbnail voor de serie gevonden die mogelijk een meer accurate blik op het pak werpt. Het is maar een klein plaatje, dus voor de betere blik moet toch echt even de serie zelf gebinged worden.

Daredevil Netflix thumbnail

Update: in respons op de 'lek' van het rode pak heeft Marvel besloten zelf een betere, want bewegende, blik op het pak te geven, in de volgende teaser trailer:

SPOILER: Red Suit Reveal

The real journey to becoming a hero starts here. #Daredevil

Posted by Marvel's Daredevil on Thursday, April 9, 2015

Daredevil is vanaf morgen te streamen bij Netflix. Een review van de eerste vijf afleveringen verscheen maandag op FOK!.