Toni & Tony Peroni schrokken van Roelvinkjes

Toni & Tony Peroni zijn binnenkort te zien in hun eigen realityserie op RTL 5. Zoon en vader Peroni waren al even met de serie bezig, toen ook vader en zoon Roelvink op de zender een eigen show kregen. "Dat was wel even schrikken voor ons, we waren er toen al een heel tijdje meebezig", vertelt zoon Tony.

"Hun insteek is om zoon Dave op het rechte pad te krijgen, bij ons is dat andersom. Dus het is heel anders", zegt zoon Tony lachend. De jongen heeft al een hele tijd een lastige band met zijn moeder, ex-playmate Linda. "Door de serie heb ik weer contact met haar", aldus zoonlief. "We hopen dan ook dat de serie een positief effect heeft op hun relatie", vervolgt vader.

Toni en Tony laten alles zien in de serie. "We hebben besloten dat als we het doen, dat we dan alles willen delen. Ook de lastige en gevoelige gesprekken." Wat de kijker van vader en zoon vindt, maakt vader Toni niet zo uit. "We zijn wie we zijn", zegt hij. "Ik vind het allemaal niet zo erg om terug te zien, maar voor de kijker is het misschien wel heftig."