Fred Teeven gewond bij auto-ongeluk

VVD-kamerlid Fred Teeven is woensdagmiddag gewond geraakt bij een auto-ongeluk in Wassenaar. De oud-staatsecretaris van Veiligheid en Justitie liep een flinke hoofdwond op en voelde zich misselijk. Per ambulance is hij naar het ziekenhuis gebracht, meldt De Telegraaf.

Teeven reed in de Peugeot van zijn vrouw over de N44, ter hoogte van landgoed De Horsten. Toen een Audi A6 vóór hem remde, botste Teeven er met zijn auto bovenop. De politicus schoot naar voren en sloeg daarbij met zijn hoofd tegen de voorruit. Getuigen zagen later een bloedvlek op de voorruit. Bij de botsing was ook nog een derde auto betrokken.

Lichtgewond
De NOS meldt dat Teeven slechts lichtgewond raakte en maar kort in het ziekenhuis is geweest. Teeven zou een hersenschudding hebben opgelopen en is nu thuis. Volgens een woordvoerster is het goed afgelopen en is Teeven 'alweer druk aan het bellen'. Ze verwacht dat Teeven volgende week weer aan het werk zal zijn.

Teeven stapte afgelopen maand op als staatssecretaris van Veiligheid en Justitie en werd opgevolgd door kamerlid Klaas Dijkhoff. Teeven is op zijn beurt weer lid van de Tweede Kamer geworden.