Kendra Wilkinson wil van jetsers af

Kendra Wilkinson overweegt een borstverkleining om haar imago als Playboy-model van zich af te schudden. Dat vertelt ze aan Daily Mail.

"Mijn lichaam was er om mannen te plezieren, maar mijn lichaam is nu van mij", zo legt Wilkinson uit. "Alles wat mannen willen zien is een lichaam dat hun ogen pleziert, vooral in mijn geval omdat ik uit de Playboy-wereld kom." De moeder van twee kinderen vindt het alleen maar prettig als mannen haar tegenwoordig niet meer interessant vinden: "Dat is mooi want dat betekent dat mijn Playboy-imago aan het verdwijnen is."

Zelf overweegt de 29-jarige televisiepersoonlijkheid een handje te helpen om haar fysieke aanblik te veranderen. "Ik heb het gevoel dat ik gevangen zit in een lichaam dat niet meer bij me past. De persoon die ik vandaag ben, is niet het type persoon met grote borsten. Ik zit gevangen in dit lichaam. Daarom denk ik aan een borstverkleining." Vooral de komst van haar dochter veranderde haar kijk op haar lichaam. "Toen ik borstvoeding gaf was het moeilijk om mijn borsten anders te beschouwen dan als melk en vet."