Meisje (14) doet peuter, zet filmpje op Fb

De politie van Orangeburg County, in de Amerikaanse staat South Carolina, heeft afgelopen donderdag kennisgemaakt met een grof staaltje kinderporno cq incest. Een veertienjarig meisje aldaar heeft zich namelijk laten bevredigen door een peuter van drie. Vervolgens zette ze een filmpje van de ontuchtige handelingen op Facebook.

De politie van het stadje werd vorige week getipt. Er bleek een filmpje te circuleren met daarin een tienermeisje en een driejarig kind. Al snel deed men een inval bij het ouderlijk huis van het meisje.

Het tienermeisje ontkent echter alles. Ze houdt bij hoog en laag vol dat ze tijdens het gebeuren stomdronken was en kan zich niets meer herinneren van de schokkende daad. Ook ontkent ze alles te hebben gefilmd en naar haar ex-vriendje te hebben gestuurd.

Ook de ouders van het meisje ontkennen alles. Zij 'laten nooit hun kinderen alleen thuis', laten paps en mams weten. Desondanks heeft de politie twee kinderen, waaronder het slachtoffer, uit huis geplaatst. Het tienermeisje is hangende het onderzoek in de boeien geslagen.