Rock Band maakt een comeback

Veel mensen zullen met hun vrienden, familie, schoonouders en buren nog gerockt hebben op de plastic instrumenten van Rock Band en zijn grote rivaal Guitar Hero. Het is een tijdje stil geweest rondom de franchise, maar de gitaren, drumstellen en microfoons kunnen weer van zolder gehaald worden, want er komt een nieuwe Rock Band.

Dit schrijft persbureau Bloomberg op basis van een anonieme bron.  De nieuwste telg van de franchise moet uitkomen voor de PlayStation 4 en de Xbox One.  Het is de eerste Rock Band  in 3 jaar: het laatste deel, Rock Band Blitz, kwam uit in 2012 en was zo ontworpen dat het gespeeld kon worden met normale controllers in plaats van instrumenten.

Officieel heeft Harmonix, de maker van Rock Band, nog niks laten weten maar het ziet er naar uit dat we binnenkort weer de rockster kunnen uithangen in onze huiskamer. In januari bracht Harmonix nog een poll naar buiten waarin de interesse werd gepeild voor een nieuwe Rock Band,  en in Januari bracht Harmonix twee nieuwe liedjes naar buiten voor Rock Band 3, de eerste in twee jaar.

Rock Band
Rock Band maakt een comeback