Loverboy Valkenburg sloeg al eerder toe

Armin A., de loverboy die een 16-jarig meisje met tachtig mannen seks liet hebben in een hotel in het Limburgse Valkenburg, zou al eerder toegeslagen hebben. Een nieuw slachtoffer van de pooier zou zich volgens bronnen rond het onderzoek bij de opsporingsdiensten gemeld hebben, aldus nieuwssite 1Limburg.

Anderhalf jaar geleden zou dit tweede slachtoffer misbruikt zijn in Hotel 2000 in Valkenburg. Hoewel de politie het meisje al enige tijd probeert te bewegen om aangifte te doen tegen A., durft zij dit nog niet vanwege de commotie rond de zaak. Het Openbaar Ministerie (OM) wil vooralsnog niets zeggen over eventuele andere slachtoffers van A.

De loverboy werd in oktober betrapt bij een inval in hotel Botterweck. In een appartment van het hotel had het 16-jarige slachtoffer op dat moment seks met een klant. Armin A. werd op het toilet aangetroffen.

Het openbaar ministerie tracht alle mannen die seks hedden met het meisje op te sporen. Zij worden niet alleen gehoord als getuige, zij zijn ook verdachte. Eén van deze mannen heeft onlangs een einde aan zijn leven gemaakt. Het OM betreurt dat en geeft aan de mannen niet thuis aan te houden, maar telefonisch te benaderen.