Emily Blunt neemt Jimmy Kimmel in de maling

Actrice Emily Blunt en haar man John Krasinski hebben een geintje uitgehaald met hun buurman Jimmy Kimmel. Tijdens zijn show Jimmy Kimmel Live dinsdag liet de presentator beelden zien van de kerstgrap.

Het stel hadden de auto van Kimmel volgestopt met kerstballen en daarna volledig ingepakt met pakpapier. Toen de presentator na het opnemen van zijn show naar huis in Los Angeles wilde rijden, kwam hij erachter dat hij in de maling was genomen. Jimmy wist meteen wie erachter zat en kon de grap gelukkig wel waarderen.

De acteur John Krasinski en zijn vrouw lieten het niet bij dit ene grapje. De volgende dag was de auto van Jimmy weer volledig ingepakt. Dit keer kwam er een kerstkoor zingend uit zijn auto stappen. De presentator kon maar niet geloven dat dit twee keer achterelkaar gebeurde en schrok zich wezenloos.

De buren hebben er een traditie van gemaakt om elkaar in de maling te nemen rond de feestdagen. Vorig jaar had Jimmy het hele huis van het stel ingepakt, overal lag nepsneeuw en er werden zelfs kerstliedjes gezongen door een klein koor.