Lindsay Lohan wil in Londen blijven

Lindsay Lohan wil in Londen blijven wonen. De actrice is van plan om nog zeker een jaar in de Britse hoofdstad te blijven en zoekt opnieuw werk in een theaterproductie. Onlangs speelde ze in het toneelstuk Speed-the-Plow.

De 28-jarige actrice woont momenteel in Londen en ze heeft naar eigen zeggen geen heimwee naar de Verenigde Staten. "Ik ga niet weer in Los Angeles wonen", vertelde de actrice aan The Guardian. "Wat mijn vrienden me vertellen wil ik niet eens horen. Ik weet niet eens wie er is getrouwd en wie er zwanger is. Als je nieuws kijkt in Los Angeles, is het alleen maar roddel en achterklap over mensen. Er gebeurt zo veel in de wereld en dan bepalen roddels het nieuws?"

Lindsay, die driemaal in een afkickkliniek zat, zegt dat haar verblijf in Londen haar helpt om haar leven weer op orde te krijgen. Ik moest volwassen worden. En Londen is de beste plek voor mij.

Vorige maand leek het er nog op dat de Mean Girls-actrice naar New York zou verhuizen, omdat ze haar opwachting gaat maken in een aantal Hollywoodproducties. In de films Soul Carriers en Life Travelers wordt Lohan de tegenspeelster van James Duvall. In Six Gun Dead gaat ze spelen met Eric Roberts.