Battlefield 4 krijgt nog meer content

Battlefield 4 is al een tijdje uit en heeft inmiddels al 5 DLC-pakketten gekregen, namelijk China Rising, Second Assault, Naval Strike, Dragon's Teeth en Final Stand. Omdat Final Stand zich focust op de conclusie van de oorlog in het verhaal van Battlefield 4, hadden veel spelers het vermoeden dat dit ook het laatste DLC-pakket zou zijn. Ontwikkelaar DICE verrast echter vriend en vijand door aan te kondigen dat zij werken aan nieuwe DLC voor Battlefield 4.

"Nu Final Stand uit is, hopen en geloven we dat jullie je voor lange tijd met de game zullen vermaken" schrijft DICE. "We willen echter één ding duidelijk hebben: er komt nog meer content voor Battlefield 4." Verder wil DICE niks over de ontwikkeling van de nieuwe DLC zeggen, behalve dat er meer informatie in de nabije toekomst komt.

Opvallend is dat DICE Battlefield 4-spelers spelers via het bericht vraagt welke maps van oudere Battlefield-games zij graag terug zouden willen zien in Battlefield 4. Er is zelfs een poll opgezet waar iedereen zijn mening kan geven, die je hier kan vinden.

Battlefield 4 Screenshot
Battlefield 4 krijgt nog meer content