'PSV - Feyenoord naar 17 december'

De topper tussen PSV en Feyenoord wordt mogelijk op woensdag 17 december gespeeld. Dit meldt Mikos Gouka, verslaggever van het Algemeen Dagblad, vanmiddag op Twitter. Volgens Gouka onderzoekt de KNVB op dit moment of de datum haalbaar is.

De fans van PSV herinneren zich deze datum ongetwijfeld, omdat daar nu het bekerduel tussen PSV en Roda JC Kerkrade gepland staat. Deze confrontatie zou dan verplaatst moeten worden.

Aanvankelijk stond de wedstrijd tussen PSV en Feyenoord voor vanmiddag op het programma. Dit werd echter een onhaalbare kaart, omdat de Eindhovense ploeg afgelopen vrijdag nog de tweede helft van het Europa League-duel tegen GD Estoril Praia moest spelen.

Die wedstrijd stond eigenlijk voor donderdagavond op het programma, maar door zware regenval was het niet mogelijk om de wedstrijd te voltooien. Ook de vervangende datum, aanstaande dinsdag, was niet haalbaar, vanwege vervoersproblemen.

De verwachting is dat morgen in de loop van de dag duidelijkheid wordt verschaft over de nieuwe datum voor het duel tussen PSV en Feyenoord.