Titanfall krijgt deluxe editie

EA en Respawn Entertainment hebben aangekondigd dat de shooter Titanfall een re-release krijgt. De game, inclusief alle DLC van de season pass, zal verkocht worden onder de naam Titanfall Deluxe Edition.

De Deluxe Edition bevat naast Titanfall zelf de DLC Expedition, Frontier's Edge en IMC Rising. Elke DLC bevatte drie nieuwe maps, waarmee het totale aantal speelbare maps voor de Deluxe Edition op 24 komt.

Voorlopig lijkt de Deluxe Edition een 'digital deluxe' te zijn, wat inhoudt dat de game alleen te koop is via Origin, het gameplatform van EA. Zowel EA als Respawn Entertainment hebben zicht niet uitgelaten over een fysiek exemplaar van de Deluxe edition.

Titanfall werd goed verkocht en kreeg redelijk positieve kritieken. Laatst onthulde EA ook dat Titanfall de best verkochte nieuwe franchise was op Xbox One. Het spel kent 7 miljoen unieke spelers, maar hierbij moet de kanttekening worden gemaakt dat het spel ook een tijd gratis te spelen is geweest op Origin. 7 miljoen unieke spelers staat dus niet gelijk aan 7 miljoen verkochte exemplaren.

Titanfall Deluxe Edition is nu al uit voor pc en is vanaf 25 november verkrijgbaar voor Xbox One. Voor pc kost de Deluxe Edition momenteel €42,49, voor Xbox One is alleen de Amerikaanse prijs van 50 dollar bekend.

Titanfall Deluxe Edition Promo
Titanfall krijgt deluxe editie