Drentse (20) naait 42 rukkers

Een twintigjarige vrouw uit Hoogeveen en haar 27-jarige vriend moesten gisteren voor de rechtbank verschijnen. De Drentse heeft namelijk zeker 42 kerels zo gek gekregen om voor de webcam de hand aan zichzelf te slaan. Vervolgens eiste de furie veel geld van de rukkers, anders zou zij de beelden van de masturbatieshows verspreiden.

De inmiddels zwangere jongedame heeft tussen begin 2013 en mei dit jaar minstens 42 geile mannen voor de lens gekregen. Allen gingen zij gretig voor het jonge vrouwtje uit de kleren.

Voor het alziend oog van de webcam namen zij hun spermaspeer in de hand en gaven er een slinger aan. Wat zij echter niet wisten, was dat de feeks en haar vriend de beelden van de ruksessies hadden opgeslagen. Eenmaal de leuter in de broek, sloeg het stel de arme drommels met de beelden om de oren.

Of ze doekoe wilden passen, veel doekoe. Anders zouden de pikante beelden openbaar worden gemaakt. De mannen betaalden grif, tot bedragen van wel tienduizend euro. Een piloot heeft zelfs een ton overgemaakt om te voorkomen dat de beelden op internet zouden belanden.

Slechts zes slachtoffers hebben aangifte tegen het stel gedaan. Tegen de man is nu vier jaar cel geëist. Zijn vriendin moet waarschijnlijk twee jaar zitten. De rechter zal op 2 december uitspraak doen in deze bizarre zaak.

Update 11.30 uur:
Het bericht van RTV Drenthe werpt een iets ander licht op de zaak. De vrouw in kwestie had zich namelijk voorgedaan als een 12-jarig meisje. Blijkbaar is men liever een rukker dan een pedofiel.

Het 'meisje' vond uit heel het land gretig aftrek. Desondanks worden de rukkers niet vervolgd. Ze hebben namelijk niet echt met een minderjarige gecamd...