Teaser voor Iron Sky-vervolg gaat de onderwereld in

De met crowdfunding gefinancierde Finse film Iron Sky, waarin Nazi's na tientallen jaren op de maan geleefd te hebben terugkeren naar onze planeet, krijgt een vervolg. De makers van de film, Iron Sky: The Coming Race geheten, hebben vandaag een teaser vrijgegeven.

De teaser pikt het verhaal op na de finale van Iron Sky, waarin onze planeet verwikkeld raakte in een wereldwijde oorlog. Deze oorlog vernietigt blijkbaar de mensheid, en dus besluit de president van de Verenigde Staten (gespeeld door Stephanie Paul en gebaseerd op Sarah Palin) te vluchten... naar het binnenste van de Aarde.

Iron Sky: The Coming Race vertelt hoe een buitenaards ras al miljoenen jaren op Aarde leeft en heeft geprobeerd het verloop van de geschiedenis te beïnvloeden. De film zal, net als zijn voorganger, worden gefinancierd door fans. De makers openden deze week een nieuwe campagne voor crowdfunding, nadat de ontwikkeling van het scenario (dat in oktober voltooid werd) en bovenstaande teaser al met een eigen campagne van financiële middelen was voorzien.

Een releasedatum voor de film is nog niet bekend.