Chantal Janzen is geen bridezilla

Chantal Janzen is naar eigen zeggen geen verschrikkelijk veeleisende bruid. Haar weddingplanners hebben dan ook niet te maken met een bridezilla. "Ze willen van mij juist wat meer reuring", zegt de actrice en presentatrice, die volgende maand het jawoord geeft, in Grazia.

"Ik regel veel zelf, want ik ben wel een control freak. Maar ik heb bijna nooit ergens zenuwen over, ook niet over de bruiloft, en dat vinden de mensen om me heen een beetje irritant", legt de blondine uit. "Ze zeggen steeds dat ik zo meegaand ben, maar dat is een teken dat het lekker loopt."

Eerder vertelde de 35-jarige Janzen al dat ze op 15 december trouwt in een hotel in Londen. In die stad beleefden de 43-jarige Marco Geeratz, met wie ze een zoon heeft, hun eerste reisje als officieel stel. "Bovendien leek trouwen in Londen me erg romantisch. Ik ben dol op de kersttijd en deze stad is rond die periode zo mooi met alle kerstversiering."

De bruidsjurk van Janzen, die is ontworpen door Addy van den Krommenacker, is bijna klaar. "Nee, ik heb er niet de schaar in gezet en ga niet ineens toch in het kort", zegt ze. "Ik trouw maar een keer en dat wil ik in het lang en wit doen."