Jamie Dornan niet naakt te bewonderen in Fifty Shades of Grey

Jamie Dornan, die de hoofdrol zal spelen in de film Fifty Shades of Grey, heeft in een interview met the Guardian laten weten dat hij niet volledig naakt te zien zal zijn op het witte doek. Dornan zal de rol van Christian Grey vertolken, een zakenman en tevens BDSM-liefhebber. De film is de adaptatie van de gelijknamige erotische roman van E.L. James, die massaal verslonden werd door miljoenen nieuwsgierige lezers.

In het boek worden de erotische scènes uitgebreid beschreven, wat de fantasie van vele vrouwen bleek te prikkelen. De roman werd wereldwijd erg populair. De fans zouden echter wel eens van een koude kermis thuis kunnen komen na het zien van de verfilming.

Naast het feit dat de fallus van Dornan niet in beeld zal komen, laat Dornan namelijk weten dat de film over het algemeen niet erg grafisch is. Dit zou volgens hem immers het publiek wel eens kunnen afschrikken. Ook vertelt hij dat hij het filmen van de seksscènes met zijn tegenspeelster Dakota Johnson niet als opwindend heeft ervaren.

Maar wellicht is de film toch niet zo braaf als dat we nu vermoeden. Dakota Johnson liet namelijk al weten dat ze niet wil dat haar ouders hem te zien krijgen. 'En ik wil ook niet dat haar ouders hem zien!', voegde Dornan daar aan toe.

De film Fifty Shades of Grey verschijnt op 14 februari in de Nederlandse bioscopen.