Sletje (15) verbannen naar Siberië

De ouders van de Amerikaanse Sofia Roberts wisten wel raad met het sletterige gedrag van hun dochter. Zij hebben het destijds 15-jarige meisje naar Siberië verbannen.

Haar ouders waren helemaal klaar met de uitspattingen van Sofia. Ze neukte met jan en alleman, gebruikte drugs, spijbelde en stal geld. Hierop besloten moeder Natalia en haar stiefvader Jim uit Virginia het tienermeisje mee te nemen naar Siberië.

Sofia, die als tweejarig meisje vanuit Rusland overkwam naar de VS, werd meegenomen met als reden dat ze haar echte vader zou ontmoeten. Eenmaal ter plaatse begon de beste man het meisje te slaan en ontzegde hij haar voedsel.

Hoewel Sofia geen woord Russisch sprak, besloot ze te vluchten. Ze kwam terecht in het stadje Berdsk, alwaar ze de kost verdiende in een hostel.

Ze nam contact op met haar ouders, die inmiddels al terug waren in Virginia, en smeekte hen om haar weer in huis te nemen. Natalia en Jim weigerden resoluut. Ze wilden hun dochter pas terug als ze een braaf tienermeisje zou zijn.

Sofia besloot echter losbandig te zijn en in Rusland te blijven. Wel hield ze al die tijd een Facebook-pagina bij om haar verhaal met de wereld te delen.

De brunette is inmiddels achttien jaar geworden en heeft eindelijk het geluk gevonden. Ze woont momenteel samen met een Marokkaan. De beste man blijkt de ex-vriend van haar moeder te zijn. Samen woont het stel in het altijd zonnige Casablanca.

 

Sofia nu, rechts op de foto