Balotelli krijgt shirt Pepe al in de rust

Mario Balotelli blijft vooral opvallen door momenten waarbij geen bal betrokken is. De Liverpool-spits ruilde tegen Real Madrid al tijdens de rust shirts met Pepe.

Balotelli (24) krijgt dit seizoen de nodige kritiek in Engeland. De Italiaan verhuisde afgelopen zomer van AC Milan naar Liverpool, maar scoorde pas één keer in tien officiële wedstrijden voor The Reds. Tegen Real Madrid (0-3 nederlaag) kreeg Balotelli toch het vertrouwen van manager Brendan Rodgers.

De 33-voudig international van Italië kon geen potten breken tegen De Koninklijke. Rodgers hield Balotelli na de rust in de kleedkamer. Adam Lallana kwam voor de aanvaller binnen de lijnen. De topaankoop van Liverpool had toen al een shirt van Real Madrid-verdediger Pepe te pakken.

Balotelli zal zich daarmee niet veel geliefder hebben gemaakt bij de achterban. Een deel van de supporters verwijt Super Mario een gebrek aan toewijding en inzet. Ook Rodgers liet al meerdere malen weten dat de spits zich nadrukkelijker moet manifesteren binnen het team.

Liverpool ging op Anfield kansloos onderuit tegen Champions League-houder Real Madrid. Cristiano Ronaldo opende de score en Karim Benzema bepaalde de eindstand met twee goals op 0-3. Liverpool krijgt komend weekend Hull City op bezoek in de Premier League.

Pepe en Balotelli wisselen hun shirts (Bron: Vine)