Jade Raymond verlaat Ubisoft

Ubisoft heeft via een persbericht laten weten dat Jade Raymond, hoofd van de Ubisoft Toronto studio en een van de weinige vrouwen in de gamesindustrie, Ubisoft heeft verlaten om nieuwe kansen te benutten. Alexandre Parizeau zal Raymond vervangen als de manager van de studio.

Raymond heeft tien jaar bij de uitgever gezeten. Ze startte er als producer voor de eerste Assassin's Creed. Haar laatste te kopen wapenfeit is Splinter Cell: Blacklist. Ze was een van de stichters van Ubisoft Toronto. 

"Ik heb tien buitengewone jaren bij Ubisoft gehad, en ik ben er trots op deel te hebben uitgemaakt van de beste teams in de industrie die echt opmerkelijk games maken", zegt Raymond. "Dit is een van de lastigste beslissingen in mijn carrière, maar de studio in Toronto is sterk en op een goede koers. Ik heb er vertrouwen in dat het nu een goede tijd is om het leiderschap aan Alex te geven en mijn eigen ambities en nieuwe kansen  te volgen. Stay tuned voor meer informatie over wat de toekomst voor mij brengt, maar voor nu zou ik graag Ubisoft bedanken voor de samenwerking door de jaren heen, en ik wens ze het allerbeste in al hun volgende projecten."

Jade Raymond (Ubisoft)