Channing Tatum stript niet zonder goedkeuring vrouw

Channing Tatum laat zijn striproutines voor Magic Mike XXL eerst door zijn vrouw Jenna Dewan-Tatum keuren. "De twee choreografen van de film zijn heel goed bevriend met Jenna. Dus wij maken iets samen en dan laat ik het aan Jenna zien voor goedkeuring", zegt de acteur, die vanaf volgende zomer te zien is in het tweede deel van Magic Mike, in het Amerikaanse tijdschrift People.

Hoewel Tatum het niet leuk vindt om de 33-jarige actrice en danseres in films met mannen te zien zoenen, is zijn vrouw begripvoller. "Geloof het of niet maar ze vindt Magic Mike geweldig." Volgens de 34-jarige acteur, die sinds 2006 samen is met Jenna, horen pikante scènes echter bij het vak. "We doen het al tien jaar dus het is oude koek, we hebben het geaccepteerd."

Tatum denkt dat zijn vrouw, met wie hij een dochtertje heeft, Magic Mike leuk vindt omdat de film is gebaseerd op zijn leven. "Als ik zomaar een film over strippers zou maken dan zou ze zich vast afvragen waarom", zegt de acteur, die in het verleden zijn geld verdiende als stripper. "Ik vertel over een tijd uit mijn eigen leven. En dat begrijpt ze."