Ex Jennifer Lawrence vindt naaktfoto's een schande

Niet alleen Jennifer Lawrence vindt het een schande dat haar naaktfoto's op straat liggen, ook haar ex Nicholas Hoult vindt dat. "Het is schokkend dat dit soort dingen kan gebeuren", zei de 24-jarige Britse acteur in de ochtendshow Good Day New York.

De kiekjes die Lawrence van haar naakte lijf maakte, waren hoogstwaarschijnlijk alleen voor Hoult bedoeld. De 24-jarige actrice liet zich eerder deze week voor het eerst uit over de deze zomer opgedoken foto's. "Ik had vier jaar een goede, gezonde en liefdevolle relatie. Alleen was dat een langeafstandsrelatie. Dus je vriend gaat naar porno kijken of hij kijkt naar jou", vertelde de Amerikaanse in een interview met Vanity Fair.

Lawrence en Hoult waren tot afgelopen zomer samen. Volgens geruchten strandde de relatie als gevolg van de overvolle agenda's van beiden. Sindsdien wordt Lawrence geregeld in het bijzijn van een andere Brit gespot. De actrice zou een relatie hebben met de dertien jaar oudere Coldplay-frontman Chris Martin.

De Amerikaanse actrice is niet de enige die slachtoffer is geworden van hackers, die de kiekjes uit haar iCloud zouden hebben gevist. Ook pikante foto's van onder anderen Kate Upton en Kirsten Dunst lagen een paar maanden geleden opeens op straat. Apple en de FBI onderzoeken de zaak.