Dwerg bezwangert bruid op vrijgezellenfeest

Een pasgetrouwde vrouw die is vreemdgegaan, is op een lullige manier tegen de lamp gelopen. De Spaanse heeft namelijk onlangs een dwerg op de wereld gezet. Het vrouwtje uit Valencia bleek tijdens haar vrijgezellenavond te zijn bezwangerd door een kabouter.

De echtgenoot was vol trots dat zijn kersverse vrouw zo snel na de huwelijksvoltrekking al zwanger was. De arme drommel wist dan ook niet beter of hij zou zijn bruidje hebben volgeblaft. Niets bleek echter minder waar.

Toen de vrouw in het kraambed eenmaal een piepklein baby'tje vasthad, kwam al snel de aap uit de mouw. Tijdens haar vrijgezellenfeest had de dwerg, die die avond het feest opleukte met zijn stripact, het aanstaande bruidje laten kennismaken met zijn glimmende kaboutermuts. Blijkbaar paste zelfs het kleinste rubbertje niet, want de dame werd zwanger.

Niemand, zelfs niet haar boezemvriendinnen, wisten wat zich tijdens de vrijgezellenavond had afgespeeld. Pas na de bevalling kwam de waarheid boven tafel. Of het jonge echtpaar nog samen is, is helaas niet bekend.

Geen dwerg, wel een vergelijkbaar filmpje