Puber doodt mama en neukt haar lijk

Het gruwelijkste verhaal van de dag met een hoog WTF?-gehalte neemt ons vandaag mee naar Corpus Christi. In die Texaanse plaats heeft een 18-jarige jongen zijn bloedeigen moeder vermoord. Vervolgens reeg hij het nog warme lijk aan zijn paarsgepunte lans.

Spil in het verhaal is ene Kevin Davis. Op 27 maart van dit jaar besloot hij zijn moeder te wurgen met een stuk touw. Toen de vrouw echter een keel opzette, sloeg hij haar hersens in met een hamer.

Zijn psychiater vat het verhaal even mooi samen. "Door de klap barstte haar schedel open", zo vertelde Dr. Joel Kutnik gisteren in de rechtbank. "Om zeker te weten dat ze dood was, stak Davis zijn hand in haar schedel. Haar hersenen voelden aan als pudding. Vervolgens proefde hij van de grijze massa."

Ook bleek de jongeman altijd al de droom te hebben gehad seks te hebben met een lijk. Hij bedacht zich dan ook niet, en naaide het nog warme lijk van zijn moeder. Een ervaring die de zieke geest later beschreef als: "Ik ben ontknaapt door een dood lijk."

Op de vraag of hij soms gek is, antwoordde de 'motherfucker' tegenover de rechter: "Nee. Ik ben gewoon een walgelijk persoon." Ook de aanklagers en psychiaters hebben hem niet voor gek versleten. De rechter heeft Davis gisteren tot levenslang veroordeeld.