Jamai tekent voor twee jaar bij RTL

Jamai Loman heeft woensdag een contract van twee jaar getekend bij RTL. "Ik vind het waanzinnig leuk om aan de slag te gaan op de plek waar mijn carrière ooit begonnen is", liet de zanger, die twaalf jaar geleden talentenjacht Idols won, weten in een verklaring.

"Ik ben enorm dankbaar voor de kansen die me geboden worden en heb er heel, heel veel zin in." Ook RTL-programmadirecteur Erland Galjaard is blij met het contract. " Vijf miljoen mensen zagen live Jamai de eerste moderne talentshow winnen. Dat was bij RTL 4. In de elf jaren die volgden zag het publiek hem zingen, acteren, presenteren en improviseren", zegt hij. "Hij is heel veelzijdig, getalenteerd, toegankelijk en heeft zich enorm ontwikkeld."

Loman is momenteel te zien in The Voice of Holland en geregeld neemt hij plaats op de plek van Albert Verlinde in RTL Boulevard. In dat programma werd woensdag bekendgemaakt dat de zanger samen met zangeres Jill Helena het openingsnummer van Goede Tijden, Slechte Tijden opnieuw gaat inzingen.