Ben Saunders stelt operatie uit na vechtpartij

Ben Saunders gaat woensdag toch niet onder het mes. De 31-jarige zanger zou geopereerd worden wegens een poliep, maar heeft die ingreep uitgesteld na de vechtpartij waar hij zaterdag bij betrokken was. "Ik heb nog veel hoofdpijn", liet Saunders weten aan RTL Boulevard.

"Ik ben nog niet fit. Ik zie er niet uit en heb weinig geslapen. Ik kan zo niet geopereerd worden", vindt Saunders, die in 2011 de eerste editie van The Voice of Holland won. De zanger kreeg vorige maand te horen dat hij een poliep op zijn stembanden heeft. Volgens Saunders liep hij die op door het vele optreden.

Zaterdag was de zanger betrokken bij een vechtpartij in Landsmeer. Aan het opstootje hield Saunders een blauw oog en een paar schrammen over. De zanger beweert dat hij door drie man in elkaar is geslagen.

Ooggetuigen stellen echter dat Saunders in een café ruzie kreeg met een dame, waarna hij uit het café werd gezet. Op straat zou de zanger vervolgens vernielingen hebben aangericht, waarna de politie werd ingeschakeld. Saunders ontkent dat verhaal en stelde op social media dat 'ooggetuigen alles zeggen voor een tientje'.