Gordon gaat samenwonen met nieuwe liefde

Gordon heeft zijn nieuwe liefde Roelof van der Veen nog maar pas gevonden, maar is al klaar voor de volgende stap. De 46-jarige zanger gaat samenwonen met de binnenhuisarchitect. "Ik wil niet meer alleen zijn, dat ben ik al zo lang geweest", vertelt Gordon deze week in Story.

Gordon en Van der Veen hebben al proefgedraaid. "Roelof heeft een prachtig huis in Amsterdam. De laatste weken heb ik bij hem geslapen, dat voelt al vertrouwd." De zanger en presentator realiseert zich dat hij snel handelt. "Maar het voelt goed. Het is heerlijk om wakker te worden met elkaar."

Van der Veen woont een groot deel van het jaar op Ibiza. Ook Gordon vliegt voortaan vaker naar het Spaanse feesteiland. "We gaan onze tijd verdelen over Blaricum, Ibiza en Amsterdam, dat is toch een droomleven?!"

Dat zijn nieuwe liefde binnenhuisarchitect is, pakt meteen goed uit voor Gordon. "Roelof is mijn villa nieuw leven aan het inblazen. Het was een doodsaaie bedoening geworden, totaal stuurloos. Mijn meubels waren niet meer leuk, ik was er niet meer gelukkig. Roelof is sinds een week bezig en het is al een stuk aangenamer."

Gordon, die al heel wat relaties achter de rug heeft, is er dit keer zeker van dat hij de ware heeft gevonden. "Dit is echte, pure liefde. Dat is gewoon een feit. Ik hoef er niet aan te twijfelen, want dit is wederzijds."

De zanger leerde Van der Veen kennen via zijn ex Chiel, met wie Van der Veen ook scharrelde. "Ik kende Roelof via de Facebook-pagina van Chiel. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en Roelof een lief berichtje gestuurd. Ik kreeg een geweldig bericht terug en dacht: wat een leuke jongen."

Een paar weken later, tijdens de Gay Pride, sloeg de vonk definitief over. "Ik zag hem voor het eerst in levenden lijve en was totaal van slag. Wat een lekker ding, speelde door mijn hoofd. Ik kon hem echt niet laten lopen en heb alles uit de kast gehaald om indruk te maken."