Achter de schermen van een seksscène

Het kan er soms zo mooi, opwindend, geil of anderszins entertainend uitzien: een seksscène tussen twee personages in een film of tv-serie. Maar hoe wild de acteurs ook tekeer gaan en hoe naakt ze ook in beeld zijn, ze doen hun ding nog steeds temidden van een filmcrew.

Een seksscène is vooraf gegaan door "action!", wordt afgesloten met "cut!" en een aantal keer opnieuw gedaan. Gelukkig zie je daar nooit wat van. Voor de film Stretch echter is nu een behind the scenes-video vrijgegeven van een scène tussen Brooklyn Decker (Battleship) en Patrick Wilson (Watchmen, The Conjuring). En daarin is prima te zien dat het allemaal slechts werk is. 

In de scène zorgen Decker en Wilson dat ze elkaar gerust stellen, en alles moet, zo zullen we maar zeggen, goed op z'n plaats liggen. En na een take roept de regisseur dat je geweldig geneukt hebt. Welja.

Stretch vertelt over een chauffeur van een limousine (Wilson), die betrokken raakt bij criminele activiteiten. De film komt volgende week uit in de VS; een Nederlandse datum is nog niet bekend.