Nu al kampeerders bij Apple Store Amsterdam

Hoewel niet zo vroeg als in New York, zijn ook in Amsterdam reeds de eerste kampeerders voor de Apple Store gesignaleerd. Uiteraard liggen zij daar om als één van de eersten in Nederland de nieuwe iPhone te kunnen bemachtigen.

Het moge bekend zijn dat het merk Apple hele trouwe fans heeft. Bij elke opening van een Apple Store zijn er legio fans die voor de deuren kamperen. Hetzelfde geldt bij elke release van een nieuwe iPhone, iPad en in de toekomst waarschijnlijk de Apple Watch. Zo ook dit jaar weer.

Vrijdag aanstaande komen in Nederland de iPhone 6 en 6+ uit. De nieuwe iPhones hebben een aantal verbeteringen ten opzichte van de laatste versie (de 5s). Het meest in het oog springende is uiteraard de ingebouwde NFC chip, die Apple gaat gebruiken voor hun versie van een digitale portemonnee. Apple Pay geheten. Uiteraard is dit een feature die al jaren in Android toestellen te vinden is, maar Google heeft er tot op heden nog geen succes van kunnen maken. Het is afwachten of Apple dit wel lukt, net zoals ze met de tablet (iPad) en de smartphone (iPhone) hebben gedaan.

Dit jaar zal ondergetekende afreizen naar de Apple Store in Haarlem, om live te gaan bekijken waar nou alle heisa over gaat bij de kampeerders.