Justin Bieber behaagt boze fans met stripshow

Justin Bieber heeft het boegeroep van de menigte tijdens Fashion Rocks dinsdagavond in New York op markante wijze weten te stoppen. De Canadese zanger, die eigenlijk alleen een nummer van Rita Ora kwam aankondigen, besloot de kritische massa te trakteren op een heuse stripsessie, tot hij in alleen zijn onderbroek op het podium stond.

Dat kon de aanwezigen zeker bekoren, getuige het gejuich in een gepubliceerd filmpje. "Is het zo beter?", vroeg de 20-jarige nog koket. Bieber grapte dat hij de wijze raad van zijn oma had opgevolgd. "Grootmoeder zei altijd 'bedelf ze met liefde... en dan strippen op livetelevisie. Lol", twitterde hij later op de avond.

Bieber is de laatste tijd geregeld negatief in het nieuws met allerlei rechtszaken. Zo loopt nog een zaak waarbij hij stoned en zonder rijbewijs achter het stuur, en nog een zaak waarbij hij zijn lijfwacht zou hebben opgedragen een paparazzo te meppen. Bieber schikte onlangs in een zaak waarbij hij eieren naar het huis van zijn buurman had gegooid.