Vrouw masturbeert op motor

De politie van Ormond Beach, in de Amerikaanse staat Florida, heeft ene Karen Dilworth in de boeien geslagen. De vijftigjarige vrouw was zich zaterdagavond letterlijk aan het klaarrijden op een motorfiets.

Bij de plaatselijke politie rinkelde afgelopen weekend de telefoon. Het was Katherine Marriott, die bij thuiskomst de garagedeur van de buren zag openstaan. Toen ze poolshoogte ging nemen, zag zij daar een vrouw halfnaakt op de motor van de buurman zitten.

"Een halfnaakte vrouw zat achterwaarts op de motor", luidt het politierapport. "De vrouw was met haar ontblote onderlijf gaan masturberen op de motor. Ze leunde achterover met haar benen wijd."

Toen de halve buurt uitliep om de vrouw op de motor te aanschouwen, besloot Bromsnor een kijkje te nemen. Daar ontdekten ze Dilworth, die nog steeds aan het soppen was op het leren zadel. Zij ontkende echter te hebben gevingerd op het rijwiel, en gaf slechts toe een paar biertjes te hebben gedronken.

En inderdaad, de vrouw bleek te diep in het glaasje te hebben gekeken. Zij is opgepakt wegens onzedelijke handelingen en potloodventen met een puntenslijper. De bewoner en eigenaar van de motor had echter al die tijd niets in de gaten. De beste man blijkt overigens ook de ex-man van de dame in kwestie te zijn.

DilworthDe 'motorrijdster' in kwestie (foto: Ormond Beach Police Dpt.)