Man bindt heliumballon om piemel

Een dronkenlapactie heeft een 21-jarige Duitser dit weekend bijna zijn Duitse helm gekost. Het leek de beste man wel een tof idee om een heliumballon om zijn vleesklarinet te binden.

De jongeman bezocht in de nacht van vrijdag op zaterdag met nog 1.999 anderen een bierfeest in het Beierse Lindau. Reeds om 1 uur had de knaap al zo diep in het glaasje gekeken, dat hij zich spontaan van zijn kleren ging ontdoen. Zelfs zijn sokken gingen uit, zo laat de politie weten.

Piemelnaakt ging hij voor een groepje vrouwen staan. "Vervolgens pakte hij een heliumballon, die aan hun tafel zat vastgebonden, en knoopte deze om zijn spermaspeer", laat Polizeimann Thomas Kottmayr aan de pers weten.

Helaas had hij de versiering iets te strak vastgebonden, want de Bratwurst kreeg geen bloed meer. Na een melding van de beveiliging van het feest, rukten medici en agenten massaal uit. Een dokter wist de Duitser uiteindelijk uit zijn benarde positie te bevrijden.

Gelukkig begon zijn roede weldra weer te kloppen. "De artsen hebben hem ter plaatse kunnen behandelen. Ziekenhuisopname was gelukkig niet nodig."