FOK! Film Top 100 - 2014

Het is tijd voor het belangrijkste jaarlijkse filmevenement van de FOK!-community: de FOK! Film Top 100. De laatste twee edities werden gewonnen door het Pulp Fiction van Quentin Tarantino en over een maandje hebben we antwoord op de prangende vraag: kan de film de hattrick completeren of gaat er toch een andere film met de winst aan de haal? 

Natuurlijk is het aan jullie om dit antwoord te formuleren. De opzet is net zo eenvoudig als anders: post je lijst met favoriete films op het forum en de organisatie zorgt voor de rest.Dit jaar verloot de crew van FOK! weer een prijs onder de deelnemers; na het posten van je lijst maak je namelijk kans op een pakket met dvd’s en Blu-Ray’s! 

filmpakket

Deelnemen doe je door naar dit topic te gaan en je persoonlijke toplijst te plaatsen. Er zijn wel een paar richtlijnen voor het inleveren van je lijst, dus lees even de OP door, zodat je het de organisatie zo gemakkelijk mogelijk kunt maken. 

De deadline van de dertiende FOK! Film Top 100 verstrijkt zaterdag 11 oktober om 23.59u. Hier vind je de uitslag van het afgelopen jaar. Rest ons alleen te zeggen: neem je tijd, ga er rustig voor zitten en check goed of je al jouw favoriete films in de lijst hebt staan. Succes en vooral veel plezier!