Dom blondje (24) wil verkracht worden

De politie van Clarksville, een stadje in de Amerikaanse staat Tennessee, heeft ene Kayla Bowen in de boeien geslagen. De 24-jarige vrouw had namelijk aangifte gedaan van verkrachting. Uit onderzoek is echter gebleken dat het domme blondje juist dolgraag snoeihard wilde worden misbruikt.

Bowen leurde al een tijdje met haar droge doos. Op advertentiesite Craigslist plaatste ze dan ook een advertentie waarin zij aangaf een 'zeer duistere fantasie' te hebben. Ze maakte hierin haar wens kenbaar dolgraag eens verkracht te worden.

Hierna had de blondine contact met twee hitsige kerels. In sms'jes met het heerschap schreef zij dat ze vastgebonden wilde worden, gekneveld en seksueel misbruikt. Mochten tijdens het seksspel enkele botten breken, dan zou dat de pret alleen maar verhogen.

In de tekstboodschappen onthulde ze dat ze in haar auto in een park stond. Zonder videocamera's of lantaarnpalen, dus 'de ideale plek voor een verkrachting', zo schreef Bowen. En daar zou zij volledig mee instemmen.

Helaas voor haar kwam die avond, 5 augustus, niemand opdagen. In pure wanhoop reed het blondje door naar een huis alwaar zij meedeed aan een SM-spel. Hierbij liep zij kneuzingen, schaafwonden, gescheurde kleren en een gebroken tand op.

Vervolgens reed zij naar de politie om aangifte te doen van verkrachting. Een onbekende man zou haar om een vuurtje hebben gevraagd, waarna de beste man haar uit de auto sleurde en verkrachtte. Na een uitgebreid onderzoek blijkt het vrouwtje de verkrachting te hebben verzonnen. Zij is afgelopen vrijdag in de boeien geslagen wegens het doen van valse aangifte.

BowenHet domme blondje in kwestie (foto: Clarksville Police Dpt.)