'Roelvink in tweede seksvideo'

Het seksuele avontuurtje dat Dave Roelvink in juli had met een meisje is inderdaad door nog iemand vastgelegd. De familie van de dame heeft het bestaan van de tweede clip donderdag in een verklaring bevestigd. "De inhoud is voorhanden en bekeken en geanalyseerd en hierop is de maker ook duidelijk te identificeren."

Woensdag werd al gefluisterd dat de seksuele escapades van Roelvink door nog iemand waren gefilmd. De familie wil, net als bij de eerste video, stappen ondernemen als de clip uitlekt. "Indien dit heimelijk gemaakte tweede filmpje ook openbaar wordt gemaakt dan zal de maker en tevens houder van dit filmpje civiel aansprakelijk worden gesteld." Zo eist de familie dan onder meer geld voor de kosten om het filmpje te verwijderen en zal aangifte worden gedaan.

Het is niet bekend wat in het filmpje precies is te zien en wie de opnames heeft gemaakt. "Over inhoudelijke details van het filmpje doen wij uit respect naar betrokkenen vooralsnog geen mededelingen", stelt de familie. Roelvinks kamp was donderdagavond niet direct bereikbaar voor commentaar.

De video's werden opgenomen tijdens een huisfeestje. Tijdens het feest werden ook juwelen en kleding gestolen. Roelvink en zijn vrienden werden in verband met die diefstal vorige week donderdag gearresteerd. Na een verhoor kwamen ze zaterdag weer vrij. Wel blijven ze verdacht.