Arie Boomsma gaat makkelijker vreemd

Arie Boomsma denkt dat vreemdgaan makkelijker is geworden nu hij het bed met meerdere dames heeft gedeeld. "Trouw zijn is minder moeilijk als je altijd bij dezelfde vrouw blijft. De stap naar vreemdgaan is dan enorm", doet Boomsma uit de doeken in Veronica Magazine. "Maar als je al een aantal anderen hebt gehad en er dient zich een volgende aan, dan is het maar een klein stapje."

Boomsma vertelt onrustig te worden van wisselende contacten. "Ik ben de laatste jaren veel vrijer met seks omgegaan", zegt de 40-jarige presentator, die de relatie met zijn verloofde in 2010 na veertien jaar stuk zag lopen. "Eerlijk gezegd zou het voor mij goed zijn geweest als ik altijd bij dezelfde vrouw zou zijn gebleven. Nu merk ik dat ik onrustiger word."

De vrijgezelle presentator is niet op zoek naar een relatie, maar is er wel zeker van dat seks beter is met een vaste partner. "Een onenightstand kan leuk, spannend en lekker zijn, maar je moet elkaars lichaam leren kennen en daar is tijd voor nodig. Ik kan concluderen dat seks altijd mooier, beter en lekkerder wordt naarmate je vaker samen bent."

Goede seks draait volgens Boomsma om communicatie. "Je moet het gevoel hebben dat alles wat je lekker vindt ook gebeurt, en je moet je op je gemak voelen. Ik denk dat je een goed seksleven hebt als je iets ziet in een pornofilm wat je weleens zou willen proberen en dat dan durft te zeggen." Toch hoeft de 40-jarige Boomsma niet alles open en bloot te leggen. "Het stoort me als mensen alles tot in detail willen bespreken. Als ze meteen over hun vagina beginnen. Dat hoeft van mij nou ook weer niet, het mag wel een beetje mysterieus blijven."