'George Clooney plaatste piemelfoto op set'

Roseanne Barr heeft George Clooney vanuit een heel andere hoek gezien. De jonge Clooney, die tussen 1988 en 1991 enkele malen bij haar te gast was in haar sitcom Roseanne, plakte eens een foto van zijn geslachtsdeel op de ijskast op de set, zei de actrice in het programma The Talk, schrijft Us Magazine.

Het programma wordt gepresenteerd door Sara Gilbert, die in de sitcom het middelste kind van Roseanne, Darlene, speelde. Dus kwam het gesprek al gauw op de zeer succesvolle comedyserie. "De volwassen acteurs namen na de opnames wel eens een paar cocktails", zei Barr. "Tijdens een van die avondjes nam George een foto van zijn piemel."

"Hij had destijds zo'n Groucho Marx-bril met een nepneus eraan en die zette hij op zijn geslachtsdeel, maar dan zonder die neus", lachte de 61-jarige actrice. "Toen plakte hij die foto op de ijskast zodat we die de volgende ochtend bij de opnames zouden vinden."

"Ik heb dat helemaal nooit beseft", kraaide Gilbert, die toentertijd een jonge tiener was. "Ik dacht dat het gewoon een soort opgezet dier was of zoiets."

"Die foto heeft er dus een dag of twee gehangen maar is toen verdwenen", legde Barr uit. "Ik heb altijd gedacht dat die nog wel eens op zou duiken, maar misschien dat degene die hem heeft nooit heeft beseft dat het een foto is van George Clooney."

Clooney heeft echter laten weten dat hij op dat punt in zijn carrière nooit zo'n truc uit zou halen. Wel gaf hij toe als puber regelmatig dat soort geintjes te hebben gemaakt.