FOK! wat een weer... Flink wat zon en steeds warmer

Goeiemorgen luitjes! Na een lange afwezigheid hoop ik mij hier de komende tijd weer vaker te laten zien. Door allerlei oorzaken is het er niet meer van gekomen. En ik val met mijn neus in de boter, want er staat ons een lange periode met zon en warmte te wachten.

Het enige wat nog vrij onzeker is zijn de onweerskansen voor het komende weekend. Waar we dan wel weer zeker van zijn is het feit dat het vanaf nu nauwelijks meer afkoelt en het waarschijnlijk de hele volgende week zonnig en warm zomerweer blijft. Vandaag liggen de maxima tussen de 21 en 28 graden, morgen tussen de 24 en 30 en op zaterdag vrij algemeen rond de 31 graden. Ook langs de kust wordt het dan warm, want de wind lijkt aflandig te blijven. Na zondag koelt het wel een paar graden af, maar het blijft rond de 25 graden en dat hoeft voor veel mensen niet meer te zijn. Schitterend zomerweer dus, want buien lijken er, op zondag na, gewoon niet in te zitten.

Overigens wil ik een héél lokale bui vandaag niet helemaal uitsluiten.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

Konijn
Een lief klein konijntje in het zonnetje. Dumpiej maakte deze foto enige tijd geleden.