ISIS-vlag wappert in Den Haag

In de Haagse Schilderswijk, aka shariadriehoek, heeft een groep aanhangers van de terroristenorganisatie ISIS vrijdag openlijk gedemonstreerd voor de vrijlating van Oussama C., bij de AIVD ook wel bekend als Abou Yazeed, die vastzit op verdenking van ronselen voor de jihad in Syrië. Dat meldt Omroep West.

Op de terreurbijeenkomst sprak onder anderen Azzedine C., die de AIVD weer kent als Abou Moussa. Veel van de aanwezige moslims op het terreurfeestje deden de nodige moeite om uit het vizier van de AIVD te blijven en wensten anoniem te blijven.

De groep ronselaarfans hadden hun feestje netjes aangekondigd en toestemming gekregen van 'vriend' Van Aartsen, burgemeester van Den Haag. Of Jozias van Aartsen door deze steun aan ISIS nu ook op het lijstje van de AIVD prijkt is onbekend.

Omroep West heeft nog een leuke video in het bronartikel en laat in een redactioneel nootje weten graag te zwaaien met de vaandel der vrijheid van meningsuiting, maar die onder dat artikel halfstok te hangen wegens veelvuldige overtreding van de huisregels van de omroep door gevoelige en gekwetste reageerders.