Star Wars VII mogelijk vertraagd

Alles rondom de productie van Star Wars Episode VII wordt nauwlettend in de gaten gehouden. Zo is inmiddels breed uitgemeten dat Harrison Ford, die zijn rol als Han Solo opnieuw oppakt, zijn been heeft gebroken tijdens de opnames. Harrison Ford, die bijna 72 wordt, is volgens de laatste geruchten zes maanden uit de roulatie.

Uit eerdere verhalen bleek al dat Han Solo een zeer significante rol heeft in deze nieuwe productie van Star Wars. Het gerucht gaat dat hij een speurtocht leidt richting Luke Skywalker (opnieuw gespeeld door Mark Hamill). Nu Ford echter zolang uit roulatie is en het script niet meer herschreven kan worden, worden de film mogelijk gedwongen uitgesteld. Disney zal hier niet blij mee zijn, die per sé in 2015 een nieuwe Star Wars in de bioscopen wilde hebben. Zo sterk zelfs dat J.J. Abrams, toen hij om uitstel vroeg, dit niet kreeg.

Al met al schijnt er vandaag een bijeenkomst te zijn geweest met alle belangrijke personen. Mogelijk horen we in de komende dagen meer. Disney zal dan een andere film in december 2015 moeten uitbrengen. Misschien Tomorrowland, eerder van december 2014 naar mei 2015 verplaatst. Of zal Marvel meer lucht krijgen en Ant-Man een half jaar worden uitgesteld? We houden je op de hoogte!

Harrison Ford gewond