FOK!games en de E3

Vandaag is het dan eindelijk zover: de persconferenties zullen vanavond de officiële aftrap voor de E3 zijn. Tijdens de Electronic Entertainment Expo worden talloze nieuwe videogames onthuld en getoond die we later dit jaar, en soms over tien jaar, kunnen gaan spelen.

FOK!games gaat uiteraard intensief verslag doen van de hele beurs en we beginnen vanavond met liveblogs van de verschillende persconferenties. Het schema van de persconferenties is als volgt:

♦ Microsoft: 9 juni 18.30 uur
♦ Electronic Arts: 9 juni 22.00 uur
♦ Ubisoft: 10 juni 00.00 uur
♦ Sony: 10 juni 03.00 uur

Nintendo heeft geen echte persconferentie, maar houdt een 'Digital Event'. Dit kan vergeleken worden met hun welbekende Nintendo Direct-video's. Het digital event wordt op 10 juni om 18.00 uur gehouden. Ook hier zullen we een liveblog van bijhouden.

Naast alle nieuwtjes en liveblogs die we vanuit Nederland plaatsen hebben we ook nog een reporter op locatie. Pheno is in Los Angeles om verslag te doen van al het moois dat hij te zien krijgt. We kunnen zijn voorbereidingen en eerste indrukken al lezen op de site.

Wat een aantal crewleden hopen en verwachten te zien kon je ook al lezen in onze tweedelige special: het eerste deel vind je hier, het tweede hier. Zoals je ziet zijn wij er helemaal klaar voor, jullie ook?