Henny wenst Beau succes met Surpriseshow

Henny Huisman zegt het geen probleem te vinden dat Beau Van Erven Dorens 'zijn' Surpriseshow gaat presenteren voor SBS6. In de pauze van de voetbalwedstrijd tussen Nederland en Ghana kondigde Van Erven Dorens aan met een nieuw programma te komen, genaamd Surprise. De presentator zei de afgelopen maanden geregeld zich hard te maken voor een terugkeer op tv van Huisman, die jarenlang groot succes had met de Surpriseshow.

"Ja, ik wist het", zegt Huisman tegen De Telegraaf over de nieuwe Surpriseshow. "Ik spreek die bijzondere Beau geregeld en hij had het me al verteld. Ja, hij heeft van mij geen toestemming nodig, hè? De Playbackshow en de Soundmixshow had ik zelf bedacht, maar dit was een Engels format, dat we hadden gekocht en een beetje aangepast." Huisman wenst de presentator dan ook veel succes. "Hij mag altijd bij me langskomen voor advies."

Volgens De Telegraaf reageert Huisman zo 'verrassend' omdat hij zelf ook een rol gaat spelen bij het programma. Wat die rol precies inhoudt, is nog een surprise. Van Erven Dorens zou in elk geval zijn doel hebben bereikt door ervoor te zorgen dat Huisman bij SBS6 zijn terugkeer op tv gaat beleven.