Vrouw krijgt herpes van McChicken

Lisa McDowell uit Michigan zal haar laatste bezoek aan de McDonald's niet snel vergeten. De 31-jarige Amerikaanse heeft er namelijk herpes opgelopen na het eten van een McChicken.

De vrouw had haar broodje kip voor de helft op, toen ze ineens een extra klodder mayo in het broodje ontdekte. Verlekkerd begon zij aan de saus te likken. Direct ontdekte McDowell dat de mayonaise echter een andere, zeer bekende smaak had.

"Ik ga niet liegen", bekent de vrouw. "Op verjaar- en feestdagen verwen ik mijn man met een pijpbeurt. Dus toen ik de mayo van het broodje likte, kwam de structuur mij bekend voor."

De vrouw deed gelijk haar beklag bij de manager, maar kreeg nul op het rekest. Zij besloot het hier niet bij te laten zitten, en stuurde de McChicken naar de plaatselijke GGD. Hier werd geconstateerd dat de kwak mayonaise inderdaad sperma was, van twee verschillende heren.

Enkele ochtenden later werd de vrouw wakker met een bultje in haar mondhoek. Dit mondde al snel uit in een serie blaasjes over haar hele mond. Herpes, zo constateerde de dokter. McDowell speelde direct de veredelde snackbar de zwarte piet toe. Door hun 'McSperma' loopt zij nu rond met een herpesbakkes.

De McDonald's-vestiging heeft inmiddels de twee betrokken medewerkers ontslagen. "We kunnen niet altijd een oogje in het zeil houden", luidt hun reactie. "We kunnen slechts hopen dat wij voortaan personeel treffen dat wel voldoet aan onze kwaliteitseisen."