Waar worden vrouwen geil van?

Een troepje Canadese wetenschappers heeft onderzocht waar vrouwen geil van worden. Een gevulde portemonnee helpt natuurlijk altijd, maar er zijn nog meer dingen waar zij een vochtige kier van krijgen.

Omdat je sommige dingen nooit vaak genoeg kunt onderzoeken, hebben de wetenschappers dertig vrouwen tussen de 18 en 35 jaar naakt op een tafel gelegd. Hierop moesten de dames zichzelf bedekken met een laken.

Vervolgens werden met behulp van zachte aanrakingen, druktechnieken en trillingen de gevoeligste plekjes onderzocht. Elke erogene zone werd anderhalve seconde getimuleerd. Hierna moesten de vrouwen aangeven wat ze hadden gevoeld.

Bij zachte strelingen over de arm, in de nek of vagijn worden de vrouwen al wat warmer. De tepelhof wordt er echter niet heet of koud van. Oefen je juist druk uit, dan zijn de kittelaar en de tepels het gevoeligst. Doe je dit echter op de buik of aan de zijkant van de tieten, dan gebeurt er zeer weinig.

Maak je echter gebruik van trillingen, oftewel seksspeeltjes, dan worden de vrouwtjes helemaal gek. Vooral bij een vibrerende clitoris of tepels soppen ze op de bank. Volgens de onderzoekers komen de resultaten vooral van pas in de medische wereld, bijvoorbeeld bij borstreconstructies en genitale operaties.