De Hulk krijgt zijn vertrouwde stem terug

Goed nieuws voor alle fans van de Hulk. Het groen uitgeslagen personage, dat in Marvel's The Avengers werd gespeeld door Mark Ruffalo, zal in de vervolgfilm Avengers: Age of Ulthron opnieuw door niemand minder dan de legendarische Lou Ferrigno van een stem voorzien worden.

Ferrigno, die destijds van 1977 tot 1982 in de tv-serie The Incredible Hulk de titelrol speelde, werd het afgelopen weekend bij de Wondercon 2014 door medewerkers van Nuke the Fridge geinterviewd en bevestigde dat hij voiceover-werk gaat doen voor de nieuwe Avengers-film. Ook in Hulk (2003) en The Incredible Hulk (2008) gromde en bromde Ferrigno de teksten van de razende groene spierenbundel bijelkaar. Daarnaast had de voormalige bodybuilder een leuke cameo in de eerste Hulk-film als bewaker.

Naast Ruffalo zullen ook Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Chris Evans, Scarlett Johansson en Jeremy Renner in de door Joss Whedon geregisseerde film terugkeren. Avengers: Age of Ultron zal vanaf 1 mei 2015 in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.


'Puny God!'