Mama (40) geeft stiefzoon (16) SOA

Respina Mukanduri uit Chiredzi mag zich binnenkort voor de rechter verantwoorden. De 40-jarige Zimbabwaanse heeft namelijk meermaals de liefde bedreven met haar zestienjarige stiefzoon. De incest lekte uit toen zoonlief zich bij de dokter meldde wegens een soa.

Ergens in november vorig jaar riep de vrouw haar stiefzoon bij zich op haar slaapkamer. Omdat haar man, tevens de vader van de knaap, er niet was, vroeg zij aan haar stiefzoon of hij bij haar in bed wilde liggen. Mukanduri wilde namelijk niet alleen slapen.

Hierna liet zij haar stiefzoon weer gaan. Even later trok zij echter stiekem haar kleren uit en liep naar zijn slaapkamer. Hier trof Chiredzi haar stiefzoon slapend en wel aan.

De arme jongen werd ruw gewekt en opgedragen zijn kleren uit te doen. Vervolgens reed de vrouw zich klaar op zijn kloppende roede. Er zouden nog vele intieme onderonsjes volgen, zo luidt de aanklacht.

Tijdens de vrijpartijtjes drukte moederlief haar stiefzoon op zijn hart vooral niets te zeggen tegen zijn vader. Hij zou juist blij moeten zijn om de plichten van zijn vader te vervullen, aangezien die altijd op zakenreis is.

Uiteindelijk lekte de zaak toch uit toen zoonlief zijn vader, Hanyani Matsilele, aan zijn mouw trok. De knaap voelde zich namelijk niet zo lekker. Hij werd naar het ziekenhuis overgebracht, alwaar weldra werd uitgevogeld dat hij een geslachtsziekte had opgelopen.

De puber werd aan de tand gevoeld, en al snel kwam de aap uit de mouw. Schoorvoetend bekende hij dat zijn stiefmoeder hem de soa had bezorgd. Hierop besloot hij aangifte te doen, waarna Bromsnor de vrouw in de boeien sloeg. Zij zal op Tweede Paasdag voor de rechter moeten verschijnen.