FOK! wat een weer... Licht wisselvallig

Goedemorgen! Door allerlei drukke bezigheden lukt het mij op dit moment nog niet om consequent aanwezig te zijn. Mijn excuses hiervoor. Aan de andere kant, op weergebied valt er niet zo veel te beleven op dit moment. Vandaag passeert er een zwakke storing van noordwest naar zuidoost over ons land, maar daarachter klaart het weer op.

Uit de bijbehorende bewolking viel of valt af en toe wat lichte regen. In de ochtend komen er vanuit hetzelfde noordwesten weer langzaam opklaringen onze kant op, al zal dat in het zuidoosten nog wel even duren. De kustprovincies kunnen uiteindelijk zelfs op veel zon rekenen. Er staat een matige westenwind die later draait naar het zuidwesten en toeneemt naar vrij krachtig of krachtig langs de kust. Het kwik loopt op tot ongeveer 13 graden.

Morgen vallen er enkele buien, maar daarna blijft het tot vrijdag wel overwegend droog. Zeker op dinsdag en woensdag is er behoorlijk wat ruimte voor de zon. Dit alles bij maxima die oplopen van 11 naar 15 graden.

 Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

 

 

 Stephan
Dit is het uitzicht vanuit mijn nieuwe huis.