Man in cel om te geile vriendin

Een man uit het Italiaanse Vigodarzere verdwijnt voor een halfjaar achter de tralies. De vriendin van de 42-jarige man is namelijk veel te luidruchtig tijdens de seks.

Blijkbaar maakt de beste man de reputatie van de Italiaanse man meer dan waar. Telkens als hij zijn vriendin aan zijn paarsgepunte lans rijgt, gilt en kreunt de vrouw van genot. Tot groot verdriet van de buren.

Maar liefst twaalf woedende buren hebben besloten naar de rechter te stappen. Volgens hen tast het geile stel de serene rust in het appartementencomplex aan. En met succes.

De man, en dus niet de vrouw, maakt zich schuldig aan het stalken van zijn buren, zo oordeelde de magistraat. De kerel is simpelweg te goed in bed, waardoor het gekreun van zijn vriendin de hele flat wakker houdt. Volgens de veroordeelde is er echter een groot verschil tussen stalking en geluiden. De rechter was het hier niet mee eens.

De Casanova is nu voor een halfjaar op water en brood gezet. Hij laat het hier echter niet bij zitten. De 'crimineel' is van plan in hoger beroep te gaan tegen de uitspraak.