'All Saints werkt aan comeback'

Het volgende nieuws had je liever niet willen weten, want kutmuziek. All Saints is namelijk van plan nieuwe muziek op te nemen. De Britse meidenband, die momenteel toert met de Backstreet Boys, heeft door samen weer op te treden zin om een plaat op te nemen. Dat zeggen ingewijden in de Britse krant Daily Mirror.

De zangeressen zingen tijdens de shows met de boyband enkel oude hits en zouden behoefte hebben aan vers materiaal. "Ze vinden het geweldig om weer samen op te treden nu ze ouder en wijzer zijn."

Volgens ingewijden heeft All Saints, die in 2006 de laatste plaat opnam, al gesproken met liedjesschrijvers en het management. "Ze hebben het gevoel dat er een gat is in de muziekindustrie dat zij kunnen vullen."

All Saints, bekend van hits als Never Ever en Pure Shores, is naar verluidt van plan later dit jaar muziek uit te brengen. "Als ze blij zijn met de resultaten, komt er aan het einde van het jaar een single uit", zegt een ingewijde. "Fans kunnen een meer volwassen geluid verwachten."